اتریوم کلاسیک نامی است که شاید کم تر از دیگر ارز دیجیتال ها شنیده شده باشد. این پلتفرم، یک ارز دیجیتالی به نام اتر دارد. اغلب افراد، این پلتفرم را با اتریوم اشتباه می گیرند.

لازم به ذکر است که اگر چه اتریوم با Ethereum Classic، پلتفرم یکسانی داشته باشند، اما تفاوت هایی با یکدیگر نیز دارند که در ادامه به بیشتر به توضیح خواهیم پرداخت.

اتریوم کلاسیک چیست؟

اتریوم کلاسیک چیست؟

اتریوم کلاسیک یکی از پلتفرم های تحت نظر بلاکچین می باشد. در این پلتفرم می توان به صورت مستقل برنامه هایی را ایجاد نمود. از آن جا که ارز های دیجیتالی و پلتفرم های آن ها به هیچ دولت و کشوری وابسته نیست و به صورت مستقل کار می کند، هیچ کس توانایی دخالت یا تقلب در آن را ندارد.

این پلتفرم در واقع به این دلیل ایجاد شد که، ارز دیجیتالی بیت کوین توانایی انجام برخی فعالیت ها را نداشت. از این رو اتریوم ایجاد شد. این پلتفرم به عنوان پلتفرم غیر متمرکز شناخته می شود. هنگامی که شما برنامه ای را در این پلتفرم راه اندازی کنید، دیگر هیچ کس قادر نیست که جلو آن را بگیرد. برای فهم بیشتر، می توان اتریوم کلاسیک را فضایی مانند اینترنت جهانی دانست.

اتریوم در حدود سال ۲۰۱۵ ایجاد شد. این پلتفرم توانست در مدت زمان کوتاهی بسیاری از نیاز های افراد سراسر جهان را برطرف سازد. از این رو برای ارتقا اتریوم، تصمیم گرفته شد که یک قرارداد هوشمند به نام DAO بر روی این پلتفرم راه اندازی شود. این تصمیم که در سال ۲۰۱۶ گرفته شد، تحولات عظیمی را در تاریخ ارز های دیجیتالی ایجاد نمود.

اتریوم همچنان رو به رشد و پیشرفت بود که به طور ناگهانی، DAO توسط شخص ناشناسی هک شد. هک شدن این قرارداد هوشمند، موجب انتقال ۵۰ میلیون دلار اتر، به حساب فرد هکر شد. هرچند که این مبلغ تماما پس گرفته شد، اما چهره اتریوم را برای همیشه لکه دار کرد. در عرض تنها چند روز قیمت این ارز تقریبا به نصف رسید و با افت شدید قیمت آن، سهام داران را نگران ساخت.

برای این که همچنان اعتبار اتریوم در جامعه حفظ شود، مجبور به استفاده از هارد فورک شدند. برای این که بتوان در قوانین بلاک چین، تفاوت هایی ایجاد نمود، باید از هارد فوک استفاده کرد. هارد فوک یک بلاک چین جدید می سازد، در حالی که همچنان می توان از بلاک چین قدیمی تر نیز استفاده کرد. در این هنگام بود که با ایجاد بلاک چین جدید، اتریوم جدید نیز متولد شد.

بنابراین به اتریوم قبلی، نام اتریوم کلاسیک تعلق گرفت. اتریوم امروزی نیز همان اتریوم جدید می باشد. Ethereum Classic در واقع همان اتریوم می باشد که در بلاک چین قدیمی اجرا شده است. با این که این دو پلتفرم یکسان می باشند، اما با گذشت مدت زمانی تفاوت هایی در میان آن ها پیدا شد. در ادامه در مورد این تفاوت ها بیشتر به توضیح می پردازیم.

قیمت اتریوم کلاسیک

قیمت اتریوم کلاسیک چقدر است؟

اتریوم کلاسیک ارز دیجیتال مشهوری است که به تازگی توانسته بسیاری از نگاه ها را به سمت خود سوق دهد. این ارز دیجیتالی در تاریخ بیست و نهمین روز آذر سال ۱۳۹۶ در اوج قیمت خود قرار داشته است. در آن سال هر Ethereum Classic که با نماد خلاصه شده ETC نشان داده می شود، قیمتی حدود ۴۴ دلار داشته است.

هم اکنون پس از گذشت سه سال، این نرخ %۷۶.۹۱ افت داشته است. در تاریخ امروز که بیست و دوم بهمن ۱۳۹۹ می باشد، هر واحد اتریوم کلاسیک برابر با ۱۰.۱۶ دلار است. با توجه به قیمت هر دلار که هم اکنون ۲۶,۴۵۰ تومان است، قیمت هر واحد اتر ۲۶۸,۹۰۰ تومان می باشد. این ارز دیجیتالی در بازار ارز های مختلف دیجیتالی، رتبه ۵۱ اُم را از آن خود کرده است.

همچنین ارزش بازار آن ۱.۱۸ میلیارد دلار می باشد. این ارز دیجیتالی شناخته شده، در کل بازار ارز ها سهم ۰.۰۸ درصدی را به خود اختصاص داده است. لازم به ذکر است که هم اکنون صرافی ارز دیجیتال Binance به عنوان فعال ترین صرافی است که، Ethereum Classic را معامله می کند.

تحلیل اتریوم کلاسیک

چگونه می توان به تحلیل اتریوم کلاسیک پرداخت؟

ارز های دیجیتالی، دارایی هایی هستند که به صورت دیجیتالی معامله می شوند. هرچند که این گونه از ارز ها قابلیت لمس فیزیکی ندارند، اما ارزش آن ها مانند ارز های فیزیکی دلار، یورو و … در حال تغییر می باشد. از این رو بهتر است که قیمت هر واحد از این گونه از ارز ها را به صورت روزانه مطالعه بفرمایید.

از راه های سریعی که می توان در مورد قیمت ارز هایی مانند Ethereum Classic نظر داد و آن را تحلیل کرد، شاخص های تکنیکال می باشند. این شاخص ها، به صورت درجه هایی برای تنظیم تحلیل روزانه، ساعتی و هفتگی می باشند. شاخص های تکنیکال به صورت خودکار قیمت اتریوم کلاسیک یا ارز های دیگر را تحلیل می کنند.

این شاخص، بهترین زمان خرید و فروش ارز ها را در اختیار دارندگان آن ها، قرار می دهد. با توجه به آن چه ذکر شد، قیمت Ethereum Classic در طی بیست و چهار ساعت گذشته ۸.۸۳% رشد داشته است. طبق تحلیل تکنیکال و بررسی اتریوم کلاسیک، با توجه به این که پیش بینی می شود این ارز در روز های آینده روند صعودی و افزایش قیمت داشته باشد، بهترین زمان برای خرید آن، هم اکنون است.

برای خرید این ارز دیجیتالی چه باید کرد؟

برای خرید ارز های دیجیتالی، شما باید به یکی از صرافی هایی که در این زمینه فعالیت می کنند، مراجعه کنید. با سرچ در اینترنت، نام صرافی های فعال در این زمینه در دسترس قرار می گیرد. پس از آن که از معتبر بودن یکی از آن ها اطلاع پیدا کردید، حساب کاربری خود را در آن صرافی، راه اندازی می کنید.

پس از این که احراز هویت شما با موفقیت به انجام رسید، می توانید به خرید و فروش Ethereum Classic بپردازید. این ارز به دلیل این که از ارز های رو به پیشرفت می باشد، از محبوبیت بسیاری برخوردار است. به صورتی که می توان سرمایه گذاری در این ارز را به عنوان یکی از بهترین روش های کسب درآمد نام برد. خریداری کردن این ارز بسیار ساده است. همچنین می توانید با هر مقدار بودجه ای که در اختیار دارید، به خرید این ارز بپردازید.

ارز دیجیتال اتریوم کلاسیک

همان طور که ذکر شد، Ethereum Classic را می توان همان اتریوم امروزی دانست. با این تفاوت که اتریوم جدید بر روی بلاک چین جدید ایجاد شده است و مسلما از لحاظ بسیاری از کاربرد ها، تفاوت های چشم گیری با اتریوم کلاسیک دارد. Ethereum Classic نامی است که بر روی اتریوم قدیمی قرار گرفت و هم اکنون نیز بسیاری از افرادی که در ارز های دیجیتالی سرمایه گذاری می کنند، از اتریوم کلاسیک به عنوان کسب درآمدی معتبر و آسان یاد می کنند.

در واقع اتریوم کلاسیک یک پلتفرم می باشد که به صورت غیر متمرکز فعالیت می کند. برنامه ها و قرارداد های هوشمندی که در این پلتفرم راه اندازی می شوند، غیر قابل کنترل می باشند. به طور ساده تر می توان گفت که با ایجاد یک قرارداد هوشمند، دیگر نمی توان آن را متوقف کرد.

این شبکه را هیچ دولت خاصی کنترل و حمایت نمی کند. از برترین آپشن های پلتفرم اتریوم کلاسیک، می توان به ارز دیجیتالی آن اشاره کرد. ارز دیجیتالی که به این پلتفرم تعلق دارد، غالبا با نام اتر شناخته می شود. همچنین این ارز در صرافی ها با نماد اختصاری ETC معامله می شود. این ارز، از ارز هایی است که در آینده می تواند پیشرفت چشم گیری داشته باشد. هم اکنون نیز علاقه مندان و سرمایه گذاران بسیاری را به خود اختصاص داده است.

نکته ای که باید به آن توجه نمود این است که، هم اکنون هر واحد از این ارز دیجیتالی نزدیک به ۲۷۰ هزار تومان ارزش دارد و با توجه به افزایش قیمت آن در ۲۴ ساعت گذشته، هم اکنون بهترین زمان خرید آن است. زیرا که در ساعت های آینده باز هم شاهد رشد قیمتی این ارز دیجیتالی خواهیم بود.

ارز دیجیتال اتریوم کلاسیک

ماین ارز دیجیتالی اتر به چه صورت انجام می شود؟

ماین کردن، همان استخراج ارز های دیجیتالی می باشد. همان طور که می دانید، از ارز های دیجیتالی می توان به دو صورت، کسب درآمد کرد. اولین راه، همان خرید و فروش این ارز ها می باشد. برای این کار تنها مراجعه به صرافی ها و احراز هویت، کافی است.

راه دیگر سود زایی از این ارز دیجیتال، استخراج کردن آن می باشد. به این روند ماین Ethereum Classic نیز می گویند. ماین کردن، به این معنی است که شما به صورت اختصاصی و مستقل، می توانید اتریوم کلاسیک خودتان را استخراج کنید. ارز های اتریوم کلاسیک، کد هایی هستند که بر روی کارت های گرافیکی مخصوصی ایجاد می شوند.

برای این کار در ابتدا باید دستگاه های ماینر را خریداری کنید. ASIC نام اختصاری این دستگاه ها می باشد. اما نکته ای که نیاز به توجه دارد این است که، دستگاه های ماینری که برای استخراج ارز های دیجیتالی استفاده می شوند، بسیار گران هستند. در واقع تجهیزات مخصوص برای ماین کردن، هزینه بسیاری را به خود اختصاص می دهند.

با این که استخراج کردن این ارز ها می تواند سودی را برای شما به ارمغان آورد، اما استخراج کردن آن ها عمل به صرفه ای نمی باشد. زیرا که علاوه بر قیمت بالا دستگاه های ماینر، حتما باید توجه داشت که این دستگاه ها الگوریتم EtHash را پشتیبانی کنند. این الگوریتم علاوه بر اتریوم کلاسیک برای اتریوم نیز کاربرد دارد.

پس در نتیجه با استفاده از دستگاه های مخصوص، می توان هر دو ارز را استخراج نمود. از دیگر راه های استخراج ارز های دیجیتالی، می توان به ریگ های استخراج اشاره کرد. در حال حاضر استخراج ارز های دیجیتالی با استفاده از ریگ ماینینگ ها انجام می شود. برای این کار می توانید ریگ ماینینگ های آماده را خریداری کنید. اما باید توجه داشته باشید که حتما ریگ ماینینگ اصل را بخرید.

در غیر این صورت بهتر است که قطعات ریگ ماینینگ را به صورت مجزا تهیه کنید و خودتان یک ریگ ماینینگ بسازید. در هر صورت استخراج ارز های دیجیتالی مثل Ethereum Classic پیشنهاد نمی شود؛ زیرا که هزینه های گزافی را در پی خواهد داشت و شاید نتوانند سود دهی مورد انتظارتان را برآورده کنند.

فرق اتریوم با اتریوم کلاسیک

فرق اتریوم با اتریوم کلاسیک در چه مواردی می باشد؟

این دو پلتفرم با این که از یک ریشه هستند، اما تفاوت های چشم گیری با یکدیگر دارند. پس از آن که یکی از قرارداد های هوشمندانه اتریوم هک شد، بسیاری از توسعه دهندگان، این پلتفرم را ترک کردند و به اتریوم جدید روی آوردند. در واقع می توان مهم ترین تفاوت اتریوم و Ethereum Classic، برنامه های غیر متمرکز آن دانست.

به طوری که می توان با قاطعیت ذکر کرد که بیش از نود درصد برنامه های غیر متمرکز که در اتریوم کلاسیک فعالیت داشته اند، هم اکنون فعالیت های خود را بر روی اتریوم جدید ادامه می دهند. DAPP ها یا همان برنامه های غیر متمرکز، بر روی Ethereum Classic به اندازه انگشتان دست هم نیست و اصلی ترین دلیل آن را می توان نبود ابزار های توسعه دهنده در این پلتفرم، دانست.

از دیگر تفاوت های این دو پلتفرم، حجم معاملات آن ها، در بازار ارز های دیجیتالی می باشد. اتریوم از ارز های بسیار شناخته شده و معتبر است. این ارز برای سال های طولانی است که، بعد از بیت کوین قرار دارد و توانسته جایگاه دوم در جدول رده بندی ارز های دیجیتالی را تصاحب نماید. این در حالی است که اتریوم کلاسیک هر سال به رده های پایین تر سقوط می کند و از این نظر نمی تواند به پای اتریوم جدید برسد.

الگوریتم Ethash الگوریتمی است که برای اتریوم و Ethereum Classic، استفاده می شود. در واقع به بیان ساده تر می توان گفت که برای ماینینگ کردن این دو ارز، می توان از یک دستگاه ماینر و یک الگوریتم استفاده کرد. در سال های اخیر اتریوم تصمیم گرفته است که الگوریتم خود را تغییر دهد.

ProgPow، الگوریتم جدیدی است که اتریوم سعی دارد از آن استفاده کند. با استفاده از این الگوریتم دیگر نمی توان به راحتی از دستگاه های ماینر برای استخراج این ارز استفاده کرد. در حالی که اتریوم کلاسیک، تصمیم برای تغییر الگوریتم خود ندارد.

از دیگر تفاوت های این ارز ها می توان به سقف تعداد واحد های استخراج شده آن ها، اشاره ای داشت. ETC تنها می تواند تا ۲۱۰ میلیون واحد استخراج شود و در این زمینه محدودیت هایی دارد. این در حالی است که، اتریوم محدودیتی در استخراج ندارد. به طور کلی می توان تفاوت های این دو ارز را به موارد زیر خلاصه کرد.

  • تعداد برنامه های غیر متمرکز در اتریوم بیشتر از ETC
  • حجم و جایگاه معاملات اتریوم بیشتر ETC
  • تفاوت در ماینینگ این ارز ها
  • محدودیت در استخراج ETC بر خلاف اتریوم
  • امنیت اتریوم بیشتر از ETC
تفاوت اتریوم 2 و اتریوم کلاسیک

تفاوت اتریوم 2 و اتریوم کلاسیک در چیست؟

همان طور که ذکر شد، اتریوم روزانه در تلاش است که نسخه های جدیدی را از خود منتشر کند. از اتریوم ۲ می توان به عنوان یکی از پیشرفته ترین پلتفرم های اتریوم نام برد. این پلتفرم همچنین با نام سرنیتی نیز شناخته می شود. اتریوم ۲ تحولات عظیمی را در پلتفرم اتریوم ایجاد می کند که هیچ گاه اتریوم کلاسیک نمی تواند به جایگاه آن برسد. از نظر تفاوت، می توان تمام تفاوت های اتریوم با Ethereum Classic را برای این نسخه جدید نیز نام برد.

کیف پول Ethereum Classic چه نام دارد؟

هنگامی که Ethereum Classic را خریداری می کنید، این ارز های خریداری شده باید در کیف پول های مخصوصی نگهداری شود. کیف پول ارز های دیجیتالی در حساب کاربری شما قرار گرفته است و توانایی نگهداری از ارز های دیجیتالی را دارد. با استفاده از کیف پول های مخصوص، می توان از امنیت نگهداری ارز دیجیتالی اطمینان خاطر حاصل کرد.

با وجود این که ارز های دیجیتالی بسیاری به بازار روانه شده اند، مسلما کیف پول های بسیاری نیز برای نگهداری آنان ارائه شده است. برای نگهداری از ارز های Ethereum Classic، باید کیف پول هایی را انتحاب نمود که این ارز، توانایی پشتیبانی از آن ها را داشته باشد. موارد زیر برخی از کیف پول های اتریوم کلاسیک می باشند.

  • کیف پول The Emerald Wallet
  • کیف پول Jaxx
  • کیف پول Ledger Nano S
استخر Ethereum Classic

استخر Ethereum Classic چیست؟

برای این که بتوانید ارز هایی مانند اتریوم کلاسیک را استخراج نمایید، در ابتدا باید نرم افزار های مد نظرتان را بر روی دستگاه ماینر خود نصب کنید. پس از آن، کار استخراج به صورت رسمی آغاز خواهد شد. برای این کار باید به استخر های استخراج این ارز دیجیتالی متصل شوید.

شما می توانید این ارز را به صورت گروهی استخراج نمایید که در این صورت باید به یک استخر مخصوص متصل شوید. همچنین می توانید بدون نیاز به استخر و به صورت مستقل، این ارز را استخراج نمایید. استخر هایی که در زیر معرفی شده اند، برخی از استخر های پشتیبانی شده توسط Ethereum Classic می باشند.

  • استخر Nice Hash
  • استخر Nano Pool
  • استخر Ethermine

تبدیل هر واحد Ethereum Classic به قیمت واحد پول ایران چقدر می شود؟

اتریوم کلاسیک ارز دیجیتالی است که می توان آن را به دلار و حتی تومان یا ریال ایران نیز تبدیل کرد. برای تبدیل اتریوم کلاسیک بهتر است ابتدا آن را به دلار و سپس به تومان تبدیل نمود. با توجه به گفته های پیشین، هم اکنون هر واحد از این ارز ۱۰.۱۶ دلار است. در واقع می توان گفت هر واحد آن ۲۶۸,۹۰۰ تومان می شود. البته با توجه به این که قیمت دلار هم اکنون ۲۶,۴۵۰ تومان می باشد.

هاوینگ Ethereum Classic به چه معنی می باشد؟

هاوینگ یکی از اصطلاحاتی است که در مورد ارز های دیجیتالی به کار می رود. در واقع معنی اصلی آن، این است که پاداش استخراج از ارز های دیجیتال را نصف می کند. می توان گفت که هاوینگ، سیستمی است که برای کنترل کردن عرضه و تقاضا Ethereum Classic کاربرد دارد و به صورت چهار سال یک بار، پاداش های به دست آمده از استخراج این ارز را نصف می کند.

نماد این ارز دیجیتال چگونه است؟

همان طور که ذکر شد، نماد این ارز به صورت حروف اختصاری ETC می باشد. این نماد از مخفف کردن نام اصلی این ارز به وجود آمده است. این ارز ویژگی هایی بی نظیری دارد که می توان به ماشین حساب Ethereum Classic اشاره کرد.

با استفاده از این ویژگی به صورت کاملا آنلاین می توان ضرایب آن را محاسبه نمود. بعد از نماد این ارز باید به عکس Ethereum Classic اشاره ای داشت. عکس و در واقع لوگویی که برای این ارز در نظر گرفته شده است، از دو لوزی که در میان یکدیگر قرار دارند، تشکیل شده است.

این دو لوزی در واقع در یک دایره قرار گرفته اند. هر چند که از نظر ساختاری، این لوگو بسیار به لوگوی اتریوم امروزی شباهت دارد اما، رنگ لوگوی مخصوص به Ethereum Classic با اتریوم جدید تفاوت دارد. رنگ این لوگو در ETC سبز رنگ و در اتریوم به رنگ خاکستری می باشد.

آیا اتریوم کلاسیک کلاهبرداری است؟

آیا اتریوم کلاسیک کلاهبرداری است؟

برای پاسخ به این سوال باید بگوییم که این ارز به خودی خود، کلاهبرداری ندارد. اما با توجه به این که این ارز نیز مانند ارز های فیزیکی از ارزش بسیاری برخوردار می باشد، امکان این که از آن کلاهبرداری شود، وجود دارد. هم اکنون سایت های بسیاری هستند که از طرف برخی از صرافی ها، به عنوان سایت اتریوم کلاسیک اقدام به کلاهبرداری از مراجعه کنندگان دارند. به همین جهت در انتخاب صرافی معتبر باید دقت کرد.

سوالات متداول

پلتفرم اتریوم کلاسیک به چه صورت می باشد؟

این پلتفرم از برنامه های غیر متمرکز تشکیل شده است که بر روی بلاک چین فعالیت می کنند.

اتریوم و اتریوم کلاسیک چه رابطه ای دارند؟

اتریوم کلاسیک در واقع همان اتریوم است که بر روی بلاک چین قدیمی فعالیت خود را ادامه می دهد.

برای نگهداری از ارز های استخراج شده ETC از چه چیزی استفاده می شود؟

پس از استخراج ارز ها، باید آن ها را در کیف پول هایی نگه داشت. کیف پول ها باید بتوانند ارز دیجیتالی مورد نظر را به طور کامل پشتیبانی کنند. کیف پول هایی مانند The Emerald Walletو Jaxx و Ledger Nano S به اتریوم کلاسیک تعلق دارند.

به چند روش می توان ETC را استخراج نمود؟

به دو روش؛ روش اول استفاده از دستگاه های مخصوص ماینینگ و متصل شدن به استخر های گروهی یا فردی، و روش دوم استفاده از ریگ ماینینگ ها، می باشد.

لطفا به این مقاله امتیاز دهید